FOTO ȘI VIDEO Olimpiu Moruțan, ca Antoine Griezmann! Ce se întâmplă la Pisa cu fostul jucător de la FCSB

Olimpiu Morutan Antoine Griezmann Galatasaray Istanbul Pisa Serie B Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 12:30
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 12:30
Mijlocașul este împrumutat de Galatasaray la formația din Serie B, acolo unde evoluează și colegii săi de la echipa națională Adrian Rus și Marius Marin.

Pisa, lipsită de căpitanul Marius Marin, dar cu Adrian Rus integralist și cu Olimpiu Moruțan introdus în minutul 72, a câștigat cu 4-2 meciul de pe teren propriu cu Modena, disputat duminică în cadrul etapei cu numărul 10 din Serie B, competiție în care echipa românilor ocupă locul 15 (din 20 de formații).

Eroul Pisei a fost atacantul Ernesto Torregrossa, autorul unei duble și al unui assist.

Olimpiu Moruțan, rezervă de lux la Pisa: intră doar după minutul 70

În toate meciurile jucate în octombrie, Moruțan, care este împrumutat la Pisa de la Galatasaray Istanbul, a fost introdus după minutul 70: '73 în 3-1 în deplasare cu Perugia, '71 în 0-0 acasă cu Parma și, acum, '72 în 4-2 acasă cu Modena. 

Tot în octombrie, Moruțan a rămas pe banca de rezerve în 3-3 afară cu Palermo, și la fel s-a întâmplat și în ultimul meci din septembrie, un 1-1 în deplasare cu Venezia.

Antoine Griezmann, rezervă de lux la Atletico: era introdus doar după minutul 60

Situația românului de la Pisa aduce aminte de recentul caz al lui Antoine Griezmann.

La revenirea acestuia la Atletico Madrid, în contractul de împrumut semnat cu FC Barcelona era prevăzută o clauză de cumpărare în valoare de 40 de milioane de euro, clauză care devenea obligatorie pentru madrileni dacă francezul ar fi bifat cel puţin 45 de minute în mai mult de 50% din meciuri. 

Drept urmare, clauza a şi fost motivul pentru care antrenorul lui Atletico, Diego Simeone, l-a ţinut pe banca de rezerve pe Griezmann la fiecare meci al echipei din debutul acestui sezon, introducându-l în joc doar din minutul 60.

Asta până când Atletico Madrid a oficializat, în această lună, transferul definitiv al internaţionalului francez de la FC Barcelona, până în 2026.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!