Olimpiu Morutan giovanni becali Pisa Stranieri

Ce se întâmplă cu Moruțan! Anunțul făcut de Ioan Becali în presa din Italia

Olimpiu Moruțan (23 de ani) semna în vara anului 2021 cu Galatasaray, însă aripa dreaptă nu s-a adaptat la fotbalul din Turcia, motiv pentru care a fost imprumutat în Italia.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Octombrie 2022, 18:51
Data actualizarii: Duminica 09 Octombrie 2022, 19:09

Mijlocașul de 23 de ani a fost împrumutat în Serie B, la Pisa, însă deocamdată nu a reușit să-și facă loc în primul „11” al echipei lui Luca D'Angelo.

Fostul impresar Giovanni Becali, omul care deține firma de impresariere care îl reprezintă pe fotbalist, susține că acesta are nevoie de timp la Pisa pentru a se acomoda, însă este convins că acesta va deveni în curând un jucător cheie pentru gruparea italiană.

„Moruțan va ajunge să dea randamentul dorit la Pisa”

„Moruțan este un jucător tânăr, are nevoie să i se acorde răbdare. Anul trecut, a început bine la Galatasaray, însă apoi, din diferite motive, nu s-a mai putut exprima la adevărata sa valoare.

Pisa este un nou început pentru el. Acum învață limba, îl ajută Marin și Rus. Treptat, va ajunge să dea randamentul dorit. Pisa crede mult în Moruțan și selecționerul României îl așteaptă.

La finalul sezonului, Pisa are opțiune să-l cumpere. Sunt sigur că va deveni un jucător important la Pisa, mai ales după ianuarie. Nu cred că se va întoarce în Turcia”, a spus Giovanni Becali, pentru publicația italiană La Nazione.

300.000 de euro a plătit Pisa pentru a-l împrumuta un sezon pe Moruțan. Totuși românul ar putea rămâne definitiv la gruparea din Italia dacă Pisa va promova la finalul sezonului în Serie A. În acest caz, Pisa va trebui să achite către clubul din Turcia suma de 6 milioane de euro.

  • 3.5 milioane de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, potrivit transfermarkt.com
  • 8 meciuri are Mourțan întricoul lui Pisa, în acest sezon, în toate competițiile, reușind să marcheze un gol și să ofere trei pase decisive
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!