Cosmin Olaroiu Asamoah Gyan Stranieri

Olaroiu ii uimeste pe englezi! Vezi cifrele AMETITOARE cu care l-a convins pe Gyan sa lase Premier League!

Olaroiu a ajuns pe prima pagina a site-urilor de sport din Anglia dupa ce l-a luat pe Asamoah Gyan de la Sunderland.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Septembrie 2011, 17:01
Data actualizarii: Luni 12 Septembrie 2011, 17:02

Cifrele transferului sunt ametitoare. Al Ain plateste 6,5 milioane de euro pentru imprumutul pe un sezon al ghanezului care a facut senzatie la Cupa Mondiala din 2010, cat a costat transferul definitiv al lui Radoi de la Al Hila. Atacantul va primi 250.000 de euro pe saptamana in Emiratele Arabe Unite, acolo unde se va duela cu echipa lui Maradona, Al Wasl, cu echipa lui Trezeguet, Baniyas si cu echipa lui Zenga, Al Nasr.

"Toata lumea stie de ce sunt capabil dupa ce am aratat la Cupa Mondiala si Sunderland. Acest transfer e o noua provocare pentru mine pentru ca incep la o echipa noua.

Avem jucatori de calitate la club, trebuie sa castigam meciuri si sa ne descurcam bine in campionat. Incercam sa construim o echipa castigatoare." a declarat Gyan la prezentare. Acesta nu i-a promis lui Olaroiu ca va mai ramane si dupa expirarea imprumutului in Emirate. "Nu fac promisiuni, dar nu exclus aveasta varianta" a declarat Gyan.


"Am facut aceasta mutare pentru familia mea. E o provocare mare, calitatea jocului din Asia s-a imbunatatit in ultima vreme" a incheiat Gyan.

Modifică setările cookies