OFICIAL! Sevilla i-a stabilit soarta lui Rusescu! Ce decizie au luat sefii noaptea trecuta:

Autor: Sport.ro
Marti 03 Septembrie 2013, 09:10

	OFICIAL! Sevilla i-a stabilit soarta lui Rusescu! Ce decizie au luat sefii noaptea trecuta:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Raul Rusescu a scapat de liga a treia spaniola, iar sefii clubului au anuntat ca va intra in curand in programul echipei. Pana la urma, forma fizica a romanului a fost problema, antrenorul Emery fiind nemultumit de modul in care Rusescu a revenit din vacanta. Directorul sportiv Monchi sustine insa ca Raul recupereaza bine pregatirea si va juca in etapele urmatoare.


"Raul a ajuns aici pe 28 mai, dar sunt unii jucatori care au nevoie de o perioada mai lunga de adaptare. A lucrat pe un plan special pentru a accelera recuperarea fizica. Am discutat cu specialisti si mi-au spus ca sunt unii jucatori care au nevoie de o perioada mai lunga decat altii pentru a intra in forma. Forma lui Raul va deveni mai buna. Chiar curand va ajunge la dispozitia antrenorului. Nu avem nimic de ascuns in privinta transferului sau, am fost acuzati de lucruri neadevarate. Perioada de transferuri s-a incheiat, Raul nu va pleca",
a declarat directorul sportiv dupa egalul cu Malaga.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT