Chiriches pleaca MIERCURI la Londra: "Steaua trebuia sa anunte transferul dupa meciul cu Legia!" Ce spune Becali despre revenirea lui Rusescu:

Autor: Sport.ro
Duminica 25 August 2013, 16:45

	Chiriches pleaca MIERCURI la Londra: "Steaua trebuia sa anunte transferul dupa meciul cu Legia!" Ce spune Becali despre revenirea lui Rusescu:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Chiriches pleaca MIERCURI la Londra: "Steaua trebuia sa anunte transferul dupa meciul cu Legia!" Ce spuen Becali despre revenirea lui Rusescu:

"Deocamdata va pot spune ca un transfer nu este valabil daca s-au inteles cluburile. Nu spun ca nu se poate face sau ca nu s-au inteles, dar daca nu s-a semnat inseamna ca nu s-a facut. Vom merge acolo si vom discuta, nu stiu cifrele noi, le stiam pe cele de data trecuta. Pe mine nu m-a deranjat ca a anuntat Reghe transferul. E problema lor. Eu l-as fi anuntat dupa meciul de marti.

Am discutat ieri la telefon, nu vreau sa spun anumite lucruri. Sa speculeze cine vea ce vrea. Ma intereseaza doar problema jucatorului. Daca jucatorul este multumit dupa ce va semna poate sa faca public contractul. Eu o sa va spun suma de transfer dupa ce se face. Daca va fi apt, Vlad va juca marti cu Legia. El isi face treaba, oricum transferul nu este perfectat. Dar daca e 100% sigur joaca, nu se pune problema. Si pentru el e important sa plece cu echipa calificata in grupe.

Nu merg la Varsovia, Vlad se intoarce in Romania cu echipa si mergem miercuri spre Londra. Vom discuta, apoi e vizita medicala. Este mai putin probabil atunci cand se inteleg cluburile sa nu se inteleaga cu jucatorul.

Transferul nu are legatura cu plecarea lui Bale, oricum se facea daca nu pleca galezul", a declarat Victor Becali la Sport.ro.

"Revenirea lui Rusescu la Steaua este exclusa! Nu se pune problema asta", a mai spus Becali.

"Steaua nu mi-a cerut sa-i caut inlocuitor lui Chiriches. Varela nu e sub contract mine, cei de la Steaua stiu cel mai bine ce isi doresc. Eu cred ca Steaua are nevoie de un fundas central. E Gardos, a jucat bine pana acum, dar oricum e nevoie de un transfer", a incheiat agentul.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT