Stranieri

Oferta de ultima ora primita de Ionut Radu de la un club din Serie A! Unde este dorit portarul roman de la Inter 

Ionut Radu nu a mai jucat nicio partida oficiala din ianuarie 2020. 

Bianca Dumitru
Data publicarii: Duminica 25 Aprilie 2021, 08:44
Data actualizarii: Duminica 25 Aprilie 2021, 08:46

In ciuda faptului ca pare uitat pe banca de rezerve de Antonio Conte, portarul roman de 23 de ani nu duce lipsa de oferte. 

Jurnalistii site-ului SempreInter.com au scris ca goalkeeper-ul este in atentia oficialilor Veronei, echipa care se afla pe locul 10 in Serie A. 

Verona a devenit interesata de serviciile lui Ionut Radu dupa ce portarul echipei, Marco Silvestri, a intrat in vizorul celor de la AS Roma si Lazio. Sefii echipei galben-albastre au inceput, astfel, cautarile pentru un nou titular, unul dintre numele vehiculate fiind cel al lui Radu, care mai are contract cu Inter pana in 2024. 

Romanul a adunat 33 de aparitii in prima liga din Italia in sezonul 2018/19, in tricoul celor de la Genoa. Ulterior, goalkeeper-ul a trecut pe la Parma, pentru care nu a jucat deloc, si apoi a revenit la Inter, pentru care a evoluat doar in doua partide amicale. 

Cota lui Ionut Radu s-a prabusit in ultimul an, portarul ajungand sa valoreze doar 7 milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com. In vara lui 2019, dupa evolutiile bune de la Europeanul de tineret, Radu era cotat la 15 milioane de euro. 

Modifică setările cookies