Florin Andone Cadiz Stranieri

"Nu se mai întoarce după Crăciun!". Florin Andone, out de la Cadiz: informația a fost oferită de președintele echipei

Florin Andone (28 de ani) nu va mai continua la Cadiz după pauza competițională din această iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 10:51
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 11:03

Președintele clubului din Spania a confirmat informația despre încetarea colaborării dintre fotbalistul român și formația iberică. 

Internaționalul român reușise să marcheze primul gol pentru Cadiz, în meciul din Cupa Spaniei contra celor de la Albacete, scor 1-0.

În Primera Division, Florin Andone nu a evoluat decât în trei partide, fără să marcheze vreun gol. Într-un interviu acordat pentru Canal Amarillo, Manuel Vizcaino, președintele clubului, a vorbit despre situația românușui. 

"Este adevărat, nu se mai întoarce după Crăciun. Comportamentul și nivelul pe care îl oferă la antrenamente nu oferă îndoieli în ceea ce privește faptul că este un băiat care dă totul. Dar, momentan, nu ne poate ajuta așa cum sigur și-ar dori. Ne axăm în continuare pe cei care sunt 100%", a declarat Manuel Vizcaino.

Florin Andone a fost împrumutat la Cadiz de la clubul englez din Premier League, Brighton, în luna august 2021. Cota de piață a fotbalistului român este de 1,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!