Stranieri

Decăderea lui Florin Andone! Atacantul nu mai este dorit la Cadiz

Florin Andone nu a reușit să se impună la Cadiz. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 14:33
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 14:41

Florin Andone (28 ani) se întorcea vara aceasta în campionatul Spaniei, acolo unde a dat cel mai bun randament, în tricoul lui Deportivo La Coruna. Împrumutul la Cadiz ar fi trebui să fie o nouă rampă de lansare, după accidentarea de la Galataray care l-a ținut departe de gazon 9 luni.

Însă, internaționalul român a bifat doar 3 partide pentru clubul spaniol, Alvaro Cervera declarând că jucătorul întâmpină o problemă de adaptare. Iar Florin Andone nu a ținut să își contrazică antrenorul, în luna septembrie fiind exclus din lot pentru că a petrecut alături de alți coechipieri într-un club din Madrid, fără acordul tehnicianului, după o înfrângere cu Rayo Vallecano, 0-1.

  • Florin Andone

Însă, The Argus informează că atacantul va reveni în această iarnă la Brighton, Cadiz nemaiavând nevoie de serviciile sale, Alvaro Cervera având 7 atacanți în lot. Doar că, daca va dori să evolueze, Andone va tribui să își caute altă destinație, deoarece nu mai figurează nici în planurile clubului englez. 

Internaționalul român a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Castellon, Villarreal C, Atletico Baleares, Cordoba B, Cordoba, Deportivo La Coruna, Brighton, Galatasaray și Cadiz. Pentru naționala României a adunat 25 de meciuri, reușind să marcheze două goluri. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies