"Nivelul din liga a II-a chineza, peste Liga I!" Budescu, dezamagit de decizia lui Iordanescu de a nu-l chema la nationala

Budescu Anghel Iordanescu Romania Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2016, 19:00
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2016, 19:13

Transferul lui Budescu in China i-a diminuat mult sansele sa prinda un loc la Euro. Iordanescu nu l-a convocat pentru meciurile cu Lituania si Spania.

Budescu spune ca nivelul din liga a II-a chineza este foarte ridicat si e dezamagit ca Iordanescu l-a 'sarit' pentru meciurile cu Lituania si Spania.

"Sunt dezamagit, pentru ca imi doream sa fiu la echipa nationala, dar daca n-am fost convocat, asta e. Probabil n-am fost convocat pentru ca sunt in liga a doua chineza. Eu am facut toata pregatirea aici, eram gata si de nationala."

"Nu regret ca m-am transferat in China, e un pas important pentru mine. M-am ajutat si pe mine, am ajutat si clubul."

"In liga a doua chineza e un fotbal diferit fata de Liga I, e un nivel foarte ridicat. E mai greu decat in Liga I. Jucatorii sunt mult mai pe viteza, mai pe forta", a spus Budescu la DigiSport.

Anghel Iordanescu a declarat astazi ca sansele ca Budescu sa fie in lotul de Euro sunt mici. "Atacantul nu poate fi urmarit constant la partidele din liga a doua chineza", e explicatia selectionerului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!