'Vreau sa fiu tratat ca Sumudica! Sa ma suspende sezonul viitor!' Ce spune Edi Iordanescu dupa ce a fost eliminat cu Dinamo

Marius Sumudica edi iordanescu Pandurii Targu Jiu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2016, 19:05
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2016, 19:05

Edi Iordanescu e inca suparat dupa ce a fost eliminat in meciul cu Dinamo. Iordanescu s-a saturat sa urmareasca din tribune meciurile Pandurilor.

Cere sa fie iertat la fel ca Marius Sumudica. Antrenorul Astrei a fost suspendat pentru ca a pariat de pe un cont online, insa a primit iertarea Ligii si va sta departe de echipa lui abia in sezonul viitor.

"Cum se dovedeste ca am aplaudat ironic? Poate mi-am aplaudat un jucator. In ce campionat civilizat mai vedeti voi ca antrenori sa fie trimis in tribuna la orice gest? Nu am ce sa-mi gaseasca. Nici macar nu am fost avertizat. S-a facut un exces, ca sa nu zic abuz. Respect arbitrul, nu comentez nici decizia de a nu ni se da penalty. Vreau sa am sansa de a-mi exercita dreptul la munca.

Daca voi fi suspendat, mi-as dori sa primesc si eu acelasi tratament cu al lui Sumudica. Sa pot sa-mi duc si eu campionatul pe margine, altfel e influentata competitia. Campionatul urmator, la orice echipa voi fi, foi sta doua etape. Vreau si eu acelasi lucru ca Sumudica. N-am injurat, n-am facut semne obscene, n-am aratat nu stiu ce la public.. pentru ce sa fiu trimis in tribune?", a spus Iordanescu pentru Sportescu.ro.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!