'My name is BUSH, not BUS!' El e romanul MINUNE adus sa straluceasca pentru Premier League! Vorbeste INCREDIBIL engleza

'My name is BUSH, not BUS!' El e romanul MINUNE adus sa straluceasca pentru Premier League! Vorbeste INCREDIBIL engleza

In numai un an, viata lui Sergiu Bus s-a schimbat complet! In urma cu 12 luni, era la Corona Brasov si spera doar sa iasa onorabil din Liga I.

Acum, s-a transferat pe 500 000 de euro la Sheffield Wednesday, un club abia preluat de investitori asiatici. Wednesday are ca obiectiv accesul imediat in Premier League.

Pentru Bus, prima bariera a fost cea a pronuntarii numelui. 'Bus', tradus din engleza 'autobuz', i-au spus englezii pana sa afle chiar de la el cum i se spune corect.

"Ma cheama BUŞ, nu BUS! E o litera in alfabetul romanesc, are o virgula sub litera 's'", le-a explicat Bus britanicilor intr-o engleza perfecta.

N-a fost singurul mod in care pustiul de 22 de ani a impresionat la prima aparitie in fata jurnalistilor. Bus a promis ca va face totul pentru a merita sa joace la unul dintre cele mai mari cluburi engleze aflat acum in ligile inferioare.

"Recunosc, nu stiam mare lucru despre Wednesday pana sa incep discutiile cu oficialii clubului. Pe urma am citit mult, m-am documentat, stiu ca a castigat titluri si cupe, mi-ar placea sa am succes aici", a spus Bus.

POTI ASCULTA IN LINKUL DE MAI JOS CONFERINTA DE PRESA A LUI BUS:
 


 


 


 


 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 22 aprilie. S-au înregistrat 2.989 cazuri noi și 150 de decese în ultimele 24h
BRAT
Modifică setările cookies