Dennis Man Parma Stranieri

"Îl vom vedea pe Dennis Man în Champions League!". Anunț neașteptat venit din Italia

Dennis Man (23 de ani) nu traversează cea mai bună perioadă la Parma, unde a reușit doar două goluri în acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 13:30
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 13:31

Criticat de fostul antrenor Enzo Maresa pentru atitudinea sa, Man a fost lăsat în mai multe rânduri pe banca de rezerve în Serie B, iar situația pare că se repetă și sub comanda noului tehnician al Parmei, Giuseppe Iachini, care nu a mizat pe român în ultimul meci de campionat, 2-0 contra celor de la Alessandria.

Dennis Man, lăudat în Italia

În ciuda formei slabe, lui Man îi este prevăzută o carieră frumoasă. Roberto Breda (52 de ani), fost antrenor la Pescara, Livorno sau Salernitana, crede că fotbalistul lansat de UTA Arad poate prinde un transfer la o echipă importantă din Europa.

"La Parma este o situație complexă și e greu de explicat. Valoarea lotului este foarte bună, au jucători foarte buni. Numirea lui Iachini a fost o alegere corectă, având în vedere că este antrenorul care a câștigat de cele mai multe ori campionatul în Serie B. Acum, echipa trebuie să se adapteze ideilor sale, sistemului său 3-5-2, chiar dacă unii dintre jucători au calități potrivite mai degrabă pentru un alt sistem. 

La Parma sunt câteva extreme de mare calitate, precum Dennis Man, de exemplu, pe care, în câțiva ani, îl vom vedea în Liga Campionilor, din punctul meu de vedere. Sistemul nu îl avantajează, este clar, deci mai sunt lucruri de clarificat.

Pericolul este că acești jucători care prind puține minute pot vedea fereastra de transferuri ca pe o cale de scăpare. Poate că unii dintre ei deja au renunțat. Este de datoria clubului să îi reintegreze în proiect sau să renunțe la ei spre binele tuturor", a spus Roberto Breda, la SportItalia, citat de Parmalive.

Dennis Man a strâns 11 meciuri (8 ca titular) și două goluri la Parma în acest sezon. Contractul său expiră în 2025, iar în ultima perioadă s-a vorbit despre interesul lui Galatasaray pentru jucătorul român.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!