Motivul pentru care arabii nu-l mai vor pe Sanmartean si ce problema va avea Steaua daca il covinge sa revina

Autor: Sport.ro
Marti 04 August 2015, 08:53

	Motivul pentru care arabii nu-l mai vor pe Sanmartean si ce problema va avea Steaua daca il covinge sa revina

Lucian Sanmartean si Lukasz Szukala sunt cu bagajele facute la arabi. Soarta lor la Al Ittihad a fost deja stabilita.

Sanmartean si Szukala, "perlele" pe care Steaua le-a vandut iarna trecuta, vor pleca de la Al Ittihad in urmatoarele zile.

Publicatia Adevarul, care citeaza mai multe surse din zona araba, scrie ca seicii au luat deja o decizie cu privire la soarta celor doi, iar singurele detalii de pus la punct sunt despagubirile pe care clubul va trebui sa le plateasca pentru rezilierea contractelor.

In cazul lui Sanmartean, o accidentare suferita de acesta in finalul sezonului trecut i-a facut pe arabi sa decida ca Al Ittihad nu mai are nevoie de mijlocasul roman. Sanmartean nu este refacut complet, ceea ce ii va incurca mult negocierile pentru urmatoarea destinatie.

Nici Szukala nu mai are viitor la Al Ittihad si asta pentru ca echipa antrenata de Boloni are prea multi stranieri in lot. Regulile campionatului din Arabia Saudita spun ca o echipa nu poate avea mai mult de patru stranieri pe foaia de joc.

Szukala isi doreste sa revina in fotbalul european pentru a prinde nationala Poloniei la Euro 2016. Polonia este lider in grupa de calificare din care mai fac parte Germania, Scotia si Irlanda.

Steaua asteapta sa vada cum se finalizeaza discutiile dintre Sanmartean, Szukala si conducerea clubului Al Ittihad si va incerca sa ii convinga pe cei doi sa imbrace din nou tricoul Stelei.

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies