VIDEO Minute cu țârâita pentru Florin Andone la liderul din Segunda: abia a depășit un sfert de oră în cele 5 meciuri din 2023!

Florin Andone Burgos CF Echipa Nationala Segunda Division UD Las Palmas Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 12:42
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 13:44

Fostul atacant al naționalei evoluează din toamna anului trecut la UD Las Palmas, pentru care a înscris 2 goluri în 15 partide oficiale.

Măcinat de accidentări și în acest sezon, Florin Andone nu a reușit să se impună la noua sa echipă, UD Las Palmas, liderul din Segunda Division după 26 de etape, cu care fostul atacant al naționalei a semnat în toamna anului trecut.

Vârful în vârstă de aproape 30 de ani a jucat 15 partide oficiale pentru Las Palmas (14 în campionat și una în Copa del Rey) și a înscris de două ori, ambele reușite fiind în Segunda, numită acum LaLiga2.

Florin Andone contează după minutul 75 sau nu contează deloc

În 2023 însă, Florin Andone a prins minute cu țârâita la echipă, în total puțin peste un sfert de oră în primele cinci meciuri oficiale.

Luni seara, în 0-0 în deplasare cu Burgos CF, a intrat în minutul 86, în timp ce ”recordul” este introducerea sa în minutul 90 într-un 1-1 cu Racing Santander în prima etapă a anului.

În celelalte partide, Andone a prins tot ultimele 4 minute (în 1-0 cu Huesca) ori 14 minute (în 2-1 cu CD Mirandes) sau a rămas pe banca de rezerve (în 2-1 cu UD Ibiza).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!