VIDEO Mihai Popa nu mai prinde minute în amicalele lui Torino! Se pregătește Ciprian Tătărușanu + portarul ”cu personalitate” care i-a luat fața românului

mihai popa Ciprian Tatarusanu Ivan Juric Torino Vanja Milinkovic-Savic Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 August 2023, 12:26
Data actualizarii: Joi 03 August 2023, 12:30

Goalkeeper-ul transferat de la FC Voluntari a devenit a treia variantă pe post la echipa din Serie A.

Ultima dată la FC Voluntari, portarul Mihai Popa (22 de ani) a semnat o înțelegere pe trei sezoane cu Torino, care nu a plătit niciun ban pe român, ajuns în Serie A din postura de jucător liber de contract.

Dacă în amicalul de vineri cu Modena, scor 2-1, el a fost introdus în repriza secundă de antrenorul Ivan Juric, în locul lui Gemello, beneficiind și de accidentarea care se anunță a fi de mai lungă durată a titularului postului, Vanja Milinkovic-Savic, în partida de pregătire de miercuri seara cu Lens, scor 0-0, Popa a rămas pe banca de rezerve.

Gemello va juca titular la Torino dacă nu apare Tătărușanu

Titularul de conjunctură, Gemello, a făcut un meci excelent.

”Gemello, surprinzător. A arătat un joc bun, cu personalitate, în ciuda unor erori. 

A răspuns mereu prezent în fața atacanților adverși și a salvat rezultatul (n.r. - 0-0) cu intervențiile sale”, a scris Toro News.

Rămasă descoperită după accidentarea portarului titular Milinkovic-Savic, Torino încearcă în aceste zile să obțină semnătura lui Ciprian Tătărușanu, rămas liber de contract după experiența de la AC Milan.

”Popa s-a prăbușit, se pare că mai este încă un drum lung de parcurs”

”Potrivit lui Cataldi (n.r. - antrenorul de portari), care este un expert în domeniu, Gemello este mai avansat decât Popa. 

Dacă rămânem așa cum suntem, și trebuie să ne gândim bine la asta, Gemello este al doilea portar al echipei și Popa este în spatele lui”, a declarat Ivan Juric, antrenorul lui Torino.

”Popa s-a prăbușit! Mulți s-au întrebat ce rol ar putea juca Popa la Torino: până în prezent este cu siguranță un rol secundar.

Se pare că mai este încă un drum lung de parcurs până când se va putea afirma ca portar de Serie A”, au explicat cei de la Toro News.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!