FOTO Mesajul lui George Pușcaș de Anul Nou. Ce a transmis atacantul naționalei

George Puscas Genoa Serie B Stranieri George Pușcaș
Vali Andronescu
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 10:30
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 10:28

Fotbalistul are 34 de convocări la selecționata României și 10 goluri.

George Pușcaș se află la Genoa, trimis sub formă de împrumut de la echipa la care este legitimat, Reading, din vara anului 2022, iar înțelegerea va expira la finalul lunii iunie, anul 2023.

Mesajul lui George Pușcaș de Anul Nou. Ce a transmis atacantul naționalei

Din 19 meciuri, George Pușcaș a bifat 12 apariții, dintre care doar două din postura de titular, și a reușit să se impună pe tabela de marcaj în două situații.

La începutul anului, atacantul român a postat un mesaj pe rețelele social media, evidențiind faptul că este recunoscător pentru tot ce i s-a întâmplat în anul precedent și că abia îl aștepta pe cel curent.

„Sunt atât de recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat în 2022. Sunt entuziasmat și pregătit pentru ce se va întâmpla în 2023. Înapoi la muncă acum și continui să forțez și să mă lupt pentru toate visurile și obiectivele mele”, a scris George Pușcaș pe Instagram.

Cifrele lui George Pușcaș

Fotbalistul român a evoluat de-a lungul carierei sale pentru Liberty Oradea, Bihor Oradea, Inter, Bari, Benevento, Novara, US Palermo, Reading, Pisa, iar acum este împrumutat de englezi, din nou, la Genoa.

Cele mai multe apariții le-a bifat la trupa din eșalonul secund al Angliei, 91, unde s-a impus pe tabelă de 20 de ori și a reușit să paseze decisiv în alte cinci situații, în cele 5.300 de minute petrecute în echipamentul lui Reading.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!