De la U Cluj, în Serie A! Transferul anunțat astăzi de italieni

Darius Falcusan Empoli Italia Serie A U Cluj Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 09:33
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 09:31

Darius Gabriel Fălcușan (16 ani), fundașul central al Universității Cluj, va fi transferat de Empoli, anunță presa din Italia.

Jurnalistul Gianluca Di Marzio susține că Fălcușan, "unul dintre jucătorii care promit din naționala U17 a României", va semna cu Empoli un contract valabil pe trei sezoane și jumătate, până în 2026.

Darius Fălcușan va semna cu Empoli, anunță presa italiană

Informația este confirmată de un alt jurnalist cunoscut din Italia, Nicolo Schira, care susține că Darius Fălcușan "este la un pas distanță de Empoli".

Fălcușan, fundaș central născut la Madrid, evoluează la echipa U19 a Universității Cluj, iar până acum nu a făcut pasul la formația de seniori a ardelenilor.

Tânărul stoper este o prezență constantă la naționalele de juniori ale României, cel mai recent evoluând pentru reprezentativa U17 în calificările pentru Campionatul European.

Cel mai probabil, Fălcușan va evolua în primă fază la formația Primavera a lui Empoli, care este antrenată de Antonio Busce și ocupă locul 10 în campionatul de juniori.

În schimb, formația de seniori a lui Empoli, pregătită de Paolo Zanetti, la care joacă și Răzvan Marin, se află pe locul 13 în Serie A, cu 17 puncte acumulate în primele 15 etape.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!