George Puscas Bari - Genoa Serie B Stranieri

VIDEO Pușcaș a „mitraliat” defensiva adversă! Superfază încheiată cu reușita atacantului român

George Pușcaș a deschis scorul în Bari - Genoa.

Vali Andronescu
Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2022, 22:13
Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2022, 22:11

Cele două formații se duelează în etapa 19 din eșalonul secund al Italiei. Ultima partidă dintre Bari și Genoa s-a încheiat cu victoria formației la care evoluează și Pușcaș, 3-2, în Cupa Italiei.

Pușcaș a „mitraliat” defensiva adversă! Superfază încheiată cu reușita fotbalistului român

George Pușcaș a dat un călcâi fantastic pe o fază de atac a lui Genoa, a țâșnit spre poarta lui Caprile și a primit o pasă decisivă în fața porții, concretizând acțiunea cu un șut puternic direct în plasă.

Fotbalistul român s-a aflat, astfel, la a doua reușită pentru Genoa în Serie B, după 12 partide și, totodată, la al treilea meci din postura de titular.

Ce au scris italienii la primul gol marcat de Pușcaș

Genoa s-a impus cu Sudtirol în etapa a 16-a din Serie B, scor 2-0. Introdus în teren în minutul 61, în locul lui Jagiello, George Pușcaș a deschis scorul patru minute mai târziu, rezultatul final fiind stabilit în minutul 90+3, de către Aramu.

"A fost jucătorul care a schimbat meciul, deblocându-l cu un veritabil atacant central. Un impact important și un mesaj pentru Gilardino pentru următoarele partide", au scris cei de la Tuttomercatoweb, care l-au notat pe Pușcaș cu nota 7.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!