Mesaj tăios pentru Tătărușanu în Gazzetta dello Sport: "Doar nu ne așteptăm să se transforme în legendarul Duckadam!"

Ciprian Tatarusanu AC Milan Helmut Duckadam mike maignan Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 09:19
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 09:17

Ciprian Tătărușanu a devenit titular în poarta lui AC Milan după accidentarea de lungă durată a lui Mike Maignan, iar portarul român a fost adesea criticat pentru anumite goluri încasate de campioana Italiei.

Campioană în sezonul trecut, Milan traversează o formă foarte slabă. Nu a reușit să câștige niciunul dintre ultimele șapte meciuri, perioadă în care a suferit câteva eșecuri drastice: 0-3 contra lui Inter, 0-4 împotriva lui Lazio sau 2-5 cu Sassuolo.

Mesaj tăios pentru Tătărușanu în Gazzetta dello Sport 

Într-un editorial din Gazzetta dello Sport, jurnalistul italain Andrea Masala titrează: "Lui AC Milan îi lipsește o rezervă de portar veritabilă". Apoi continuă: "Dar e doar vina goalkeeper-ului? Sigur că nu, însă așa cum și Ciprian Tătărușanu ar recunoaște, lucrurile se schimbă fără Maignan în poartă".

Deși se admite că întreaga echipă a lui AC Milan a dezamăgit în ultima perioadă, în materialul din cel mai mare ziar de sport al Italiei se pune accent pe soluțiile de avarie pe care le are AC Milan la nivelul portarilor.

"Transferul lui Miranate și al necunoscutului Vasquez nu au schimbat nimic. Nici măcar în fereastra de mercato din ianuarie nu a căutat Milan un portar de nivel înalt. Și doar nu ne așteptăm ca românul Tătărușanu să se transforme în noul Helmut Duckadam, legendarul goalkeeper al Stelei din 1986 - asta doar ca să ne limităm la celebrii săi compatrioți", a mai scris sursa citată.

  • 20 de meciuri a strâns Tătărușanu în acest sezon. A încasat 31 de goluri și în doar patru jocuri și-a menținut poarta intactă

Revenirea lui Maignan se amână! Tătărușanu va juca și în februarie

Fanii ”rossoneri” au așteptat revenirea portarului francez, doar că acesta nu va reveni în luna februarie, așa cum era stabilit. Recuperarea lui Maignan va mai dura, iar revenirea acestuia a fost amânată cu încă cel puțin două săptămâni, adică până la începutul lunii martie, scriu italienii de la Gazzetta dello Sport.

În aceste condiții, Tătărușanu va fi titular la AC Milan pentru cel puțin încă patru partide. În Serie A, milanezii vor juca împotriva celor de la Torino (acasă), Monza (deplasare) și Atalanta (acasă), iar în Champions League este programat meciul tur cu Tottenham pe 14 februarie, pe San Siro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!