Ciprian Marica Cosmin Contra Getafe Spania Stranieri

Mesaj EMOTIONANT de la Ciprian Marica! "M-a sunat si mi-a spus cand ne vedem!" Unde va juca din vara:

Ciprian Marica a convins pe toata lumea ca e potrivit la Getafe. Este liber de contract, chiar daca a salvat clubul de la retrogradare, in chiar ultima faza a sezonului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Mai 2014, 12:30
Data actualizarii: Marti 20 Mai 2014, 12:28

Atacantul roman nu mai are vreo relatie contractuala la Madrid. Getafe il avea doar pana in vara, insa Ciprian a ramas acum jucator liber. El vrea sa-si gaseasca repede un nou club.

EMOTII MARI

Marica povesteste cum s-a simtit in acest final de sezon din Spania:

"Au fost si zile in care am suferit, zile in care nu am dormit. A fost foarte greu. Ne-am jucat soarta, am jucat pana la final soarta unui club foarte important. Mi-a zis Cosmin la fiecare meci cat de important sunt pentru echipa.

Eu am jucat pentru mine, pentru echipa, pentru el, pentru toata lumea. Eu am terminat acest campionat, am avut 24 de ore sa ma linistesc si o sa vad ce va fi. Deocamdata nu am luat o decizie, sunt jucator liber si voi mai vedea. Imi place in Spania, este o experienta buna pentru mine si voi mai vedea", a spus Marica la Sport.ro

UNDE VA JUCA

Cum inca nu a decis care va fi clubul cu care va semna, Ciprian a lasat impresia ca are cateva oferte si ia in calcul sa ramana tot in Spania.

"Cosmin mi-a dat un mesaj in care imi spunea ca ne vedem pe 5 sau pe 10 la club, ceva de genul. :)

Eu intotdeauna tin cont de parerea lui Victor Piturca, stie toate echipele, stie ce joaca fiecare. Tin cont de ce ne-am sfatuit. Iau in calcul si o eventuala plecare in spatiul ex-sovietic, dar sa vedem. De ce nu? Sper sa nu astept pana in ultima clipa sa-mi gasesc un club. Vreau sa se rezolve mai repede", a incheiat Marica.

Varful roman are 28 de ani si a ajuns la Getafe in urma cu un sezon, dupa ce s-a despartit de nemtii de la Schalke.

Modifică setările cookies