Getafe Ciprian Marica Cosmin Contra Dinamo Liga 1

Doi dinamovisti la MADRID! Afacerea anului, dupa ce au anuntat insolventa! Cine i-ar putea lua locul lui Marica

Doi dinamovisti pot ajunge in locul lui Marica la Getafe ca sa se bata in sezonul viitor cu Messi si Ronaldo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 20:48
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 20:52

Duminica seara, Marica a marcat golurile victoriei cu care echipa lui Contra a scapat de retrogradare. Marica a marcat prima lui dubla in Spania chiar in ultima etapa.

Getafe avea nevoie de un egal sa scape de retrogradare, dar a castigat cu 2-1 pe terenul echipei lui Rat. Contra l-a speriat inainte de meci pe Marica.

"Am avut o discutie cu el ca daca nu alearga pana nu mai poate si daca nu castiga meciul de unul singur, nu stiu ce o sa ii fac dupa meci", a spus Contra.

Imediat dupa meci, Marica a ramas somer. I-a expirat contractul la Madrid. "Eu as fi incantat ca el sa ramana. Impingandu-l eu de la spate, anul viitor va fi unul din atacantii care va marca de la 10- 15 goluri in sus", spune Contra.

Dinamo ii propune lui Contra pe Matei si Lazar. Contra l-ar vrea pe Rotariu, insa acesta vrea in Portugalia, la Benfica sau Sporting.

"Avem jucatori talentati, cred ca ar putea face fata nu numai la echipa lor, la multe alte cluburi puternice din Europa", spune Flavius Stoican.

"Nu stiu daca voi avea buget eu pentru jucatori din Romania, la sumele pe care se cer pe jucatorii din Romania", spune Contra.

Modifică setările cookies