Stranieri

Lovitură pentru Moruțan și Cicâldău! Galata aduce doi jucători de top pe posturile lor

Fatih Terim le cere ajutorul prietenilor Jose Mourinho și Rui Costa.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 10:50
Data actualizarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 10:51

Nemulțumit de parcursul slab din campionat, unde Galatasaray ocupă doar poziția a opta, Fatih Terim vrea să aducă în iarnă doi jucători exact pe posturile românilor Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.

Gedson Fernandes (Benfica) vs Moruțan

În primul rând, ”Împăratul” îl dorește neapărat înapoi la echipă pe Gedson Fernandes, care este împrumutat la Benfica Lisabona, club condus de Rui Costa, fostul elev al lui Terim. 

”Terim îl vrea cu orice cost”, scrie cotidianul turc Fanatik despre internaționalul portughez, care poate juca în centrul liniei de mijloc sau pe partea dreaptă, acolo unde este folosit și Moruțan.

Amadou Diawara (Roma) vs Cicâldău

Pentru postul de mijlocaș central, unde joacă Cicâldău, antrenorul lui Galatasaray așteaptă ajutorul bunului său prieten Jose Mourinho, în prezent la AS Roma, pentru Amadou Diawara. 

Internaționalul din Guineea nu mai intră în planurile tehnicianului portughez și ar putea fi împrumutat fără probleme la Galata. Diawara este totuși un jucător mai defensiv decât Cicâldău, fiind considerat un ”număr 6” clasic, chiar dacă și el poate să urce în linia mediană.

Relațiile personale ar putea ușura cele două transferuri, așa că însuși Terim va discuta cu Mourinho și cu Rui Costa pentru cei doi jucători, precizează ziariștii turci.

Modifică setările cookies