Lovitura ISTORICA pregatita de Lucescu la Sahtior! Cat vor sa dea chinezii pe BIJUTERIA Alex Teixeira
Miercuri 03 Februarie 2016, 12:27

Lovitura ISTORICA pregatita de Lucescu la Sahtior! Cat vor sa dea chinezii pe BIJUTERIA Alex Teixeira

Liverpool n-a vrut sa plateasca milioanele cerute de Sahtior, iar Teixeira a ratat transferul in Premier League pe care il visa iarna asta.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Brazilianul ar putea sa-si continue cariera departe de Ucraina. Dupa ce a dat 42 de milioane pe Jackson Martinez, Guangzhou Evergrande ar putea sa mai sparga banca pentru un mega transfer. Gazzetta dello Sport scrie ca milionarii chinezi sunt gata sa achite 50 de milioane in schimbul lui Teixeira! Ca sa-l ia pe brazilian, Evergrande se bate cu echipa lui Dan Petrescu, Jiangsu Suning!

Cu o clauza de reziliere care ajunge la 70 de milioane de euro, Teixeira ar putea fi afacerea anului in fotbalul mondial. Daca Sahtior respinge si propunerea de 50 de milioane, e de asteptat ca echipa lui Mircea Lucescu sa forteze plata clauzei uriase.

Alex Teixeira, 26 de ani, a marcat 26 de goluri in 25 de meciuri oficiale jucate in acest sezon.5 comentarii
 • 3 2016
  adasda E prea fraier daca se duce acolo, bineinteles daca stirea e adevarata desigur. Ar face fata la echipa tari din Europa...
 • 3 2016
  MSN Numai "bombe,lovituri,bijuterii" aveti in cap...Teixeira nu se duce la chinezi pariez cu tine ziarist de 2 banuti pe cat vrei tu si oricand.Sta la Sahtior pana la vara ca sa mearg in Premier League!...
 • 3 2016
  Stra+Luce+Nthory+de+Nord Cea mai mare lovitura e ca s-au lamurit ucrainienii de cel mai mare pacalitor; Agentu 007 de la Șaptior !...
 • 3 2016
  sam e cumva lucescu patron ?...
 • 3 2016
  Iulica nu mai numiti jucatoarii bijuterii....
Indicele Robor la 3 luni a crescut. E la cel mai mare nivel din ultimii 3 ani şi jumătate." Vremea dobânzilor mici s-a dus"
BRAT