OFICIAL Lovitură dură înainte de EURO 2024! Diagnosticul primit de Olimpiu Moruțan: "Se va opera cât de repede posibil"

EURO 2024 Ankaragucu Olimpiu Morutan Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 08:39
Data actualizarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 09:01

Olimpiu Moruțan a ieșit accidentat de pe teren, în timpul partidei dintre Ankaragucu și Beșiktaș, din prima manșă a semifinalelor Cupei Turciei. 

Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, însă pentru internaționalul român a fost unul de coșmar. 

Cu doar câteva minute înainte de fluierul final, mai exact în minutul 82, Olimpiu Moruțan s-a prăbușit pe gazon și a urlat de durere. Internaționalul român s-a înălțat la un duel aerian, însă, fără a fi atins de adversarul său, a aterizat greșit, a căzut pe gazon și nu s-a mai putut ridica.

Informații oficiale despre starea lui Olimpiu Moruțan

La câteva ore după finalul partidei, cei de la clubul Ankaragucu au transmis un comunicat despre situația în care se află internaționalul român, verdictul fiind unul dur. 

"În urma examinărilor medicale ale lui Olimpiu Moruțan, jucător care a ieșit accidentat în meciul cu Beșiktaș, s-a constatat că a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile. Fotbalistul va fi operat cât mai curând posibil", se arată în mesaj. 

Și George Pușcaș s-a accidentat

Vestea accidentării suferite de Olimpiu Moruțan vine la doar o zi după cea a accidentării suferite de George Pușcaș. Dacă în cazul atacantului de la Bari, sunt speranțe ca acesta să fie pregătit până la EURO 2024, în contextul în care este vorba despre o fractură la nivelul mâinii, în ceea ce-l privește pe Olimpiu Moruțan este aproape imposibil să fie apt pentru EURO 2024 dacă a suferit o ruptură a ligamentelor.

În cazul unei astfel de accidentări, recuperarea poate dura mai bine de șase luni. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!