Sezon încheiat! Olimpiu Moruțan s-a rupt! Lovitură teribilă pentru România înainte de EURO 2024 

Olimpiu Morutan Ankaragucu Besiktas EURO 2024 Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2024, 23:54
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2024, 23:54

Meciul dintre Ankaragucu și Beșiktaș s-a încheiat cu scorul de 0-0 în prima manșă din semifinalele Cupei Turciei.

Olimpiu Moruțan a fost titular la Ankaragucu, însă nu a reușit să termine partida pe teren.

Olimpiu Moruțan a ieșit pe targă din meciul cu Beșiktaș

Cu doar câteva minute înainte de fluierul final, mai exact în minutul 82, Olimpiu Moruțan s-a prăbușit pe gazon și a urlat de durere.

Internaționalul român s-a înălțat la un duel aerian, însă, fără a fi atins de adversarul său, a aterizat greșit, a căzut pe gazon și nu s-a mai putut ridica. Echipa medicală a celor de la Ankaragucu a intrat pe teren și i-a acordat primele îngrijiri lui Moruțan.

Mijlocașul echipei naționale a părăsit terenul pe o targă, iar, din primele informații, ar fi vorba despre o ruptură a ligamentului lui Ahile, o veste teribilă pentru Edi Iordănescu, în contextul în care EURO 2024 se apropie cu pași rapizi.

Chiar antrenorul lui Ankaragucu a anunțat cele mai negre vești pentru echipa națională a României. Tehnicianul a transmis că cel mai probabil sezonul lui Olimpiu Moruțan s-a încheiat.

Dacă este vorba despre o ruptură a tendonului, recuperarea va dura aproximativ șase luni. Sper că nu este vorba despre asta, însă dacă este, este un jucător cu un caracter puternic și va reveni foarte puternic”, a spus antrenorul lui Ankaragucu, Emre Belozoglu, conform Sabah.com.

Și George Pușcaș s-a accidentat

Vestea accidentării suferite de Olimpiu Moruțan vine la doar o zi după cea a accidentării suferite de George Pușcaș. Dacă în cazul atacantului de la Bari, sunt speranțe ca acesta să fie pregătit până la EURO 2024, în contextul în care este vorba despre o fractură la nivelul mâinii, în ceea ce-l privește pe Olimpiu Moruțan este aproape imposibil să fie apt pentru EURO 2024 dacă a suferit o ruptură a ligamentelor.

În cazul unei astfel de accidentări, recuperarea poate dura mai bine de șase luni. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!