FOTO Laszlo Boloni, erou în filmul realizat în Ungaria: ”Un model, este de talie europeană!”

Laszlo Boloni Cristiano Ronaldo FC Metz Raphael Varane Ungaria Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Mai 2023, 11:31
Data actualizarii: Marti 09 Mai 2023, 11:33

Antrenorul român de origine maghiară se află în prezent pe banca tehnică a lui FC Metz.

Laszlo Boloni, antrenorul român de origine maghiară care în prezent o conduce pe FC Metz (Ligue 2), este protagonistul unui film documentar realizat în Ungaria, în care sunt intervievați și foștii elevi ai experimentatului tehnician.

După Kim Källström, Petr Cech, Helmuth Duckadam, Tibor Nyilasi, Miodrag Belodedici și Marius Lăcătuș, a venit acum rândul unei întâlniri cu Raphael Varane, campion mondial cu Franța și de patru ori câștigător al Champions League cu Real Madrid, notează Nemzeti Sport.

”Nu doar că am reușit să-l intervievăm pe Varane (n.r. - la baza de pregătire a lui Manchester United), dar am și înregistrat discuția dintre el și Laszlo Boloni”, a declarat regizorul Attila Szabo pentru Nemzeti Sport.

Boloni l-a promovat pe Varane acum mai bine de un deceniu, când cei doi lucrau împreună la Lens.

”Copiii” lui Laszlo Boloni: a fost Raphale Varane, urmează Cristiano Ronaldo

”Mobilizăm forțe impresionante pentru a face un film la nivelul importanței carierei lui Laszlo Boloni, un adevărat model de care atât maghiarii, cât și românii trebuie să fie mândri. 

Intenționăm să-l intervievăm și pe Cristiano Ronaldo, un alt fost elev al său. Boloni este un sportiv de talie europeană!”, a explicat Tamas Kollarik, regizor și inițiator al proiectului documentar despre antrenorul român.

Foto: Nemzeti Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!