JOACA PE BARBA LUI! Surpriza uriasa pentru Bogdan Stancu, dupa ce s-a accidentat la nationala! Decizia incredibila luata de club

Accidentat in meciul cu Irlanda de Nord, Stancu va rata Romania - Danemarca, marti, 20:30, la ProTV. Atacantul roman a aflat acum ca la club au fost introduse noi reguli. Il paste amenda daca nu le respecta si chiar excluderea din lot daca va fi recidivist.

Ilhan Cavcav, presedintele lui Genclerbirligi, la care joaca Bogdan Stancu si Liviu Antal, a declarat ca fotbalistilor ar trebui sa li se interzica sa isi lase barba si ca el a decis ca la gruparea sa orice jucator care se prezinta la meci cu barba sa fie amendat.

Cavcav a precizat, pentru agentia de presa Dogan, ca amenda este de 25.000 de lire sterline (aproape 9.000 de euro). In cazul in care un jucator vine a doua oara cu barba la un meci, sanctiunea este de 25.000 de lire si de excludere din lot.

"I-am dat instructiuni directorului clubului. I-am spus sa scrie un anunt conform caruia oricine vine la meci cu barba este amendat cu 25.000 de lire turcesti, iar daca insista nu va fi inclus in lot", a explicat Cavcav.

Ilhan Cavcav a precizat ca a luat aceasta decizie deoarece sportivii trebuie sa fie un exemplu pentru tineri. "Eu am 80 de ani si ma barbieresc in fiecare zi. Ce este cu barba aceea a antrenorului de la Besiktas (n.r. - Slaven Bilici)? Volkan (n.r. - Volkan Demirel, de la Fenerbahce) are barba, Selcuk (n.r. - Selcuk Inan, de la Galatasaray) are barba, cei de la Besiktas au barba. Ce este aici, e scoala de religie? Tu faci sport. Trebuie sa fii exemplu pentru tineri. Eu am un nepot de 23 de ani si isi lasa barba. ii spun sa o rada si stiti ce imi raspunde? «Bunicule, toti sportivii au barba. Lor de ce nu le ceri sa isi rada barba?»", a mentionat presedintele clubului turc.

Cavcav a precizat ca i-a cerut presedintele Federatiei Turce de Fotbal, Yildirim Demiroren, ca interdictia de a purta barba sa fie aplicata toate echipele. "Mi-a spus ca nu poate sa impuna o astfel de interdictie deoarece UEFA nu ar permite acest lucru", a adaugat el.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul pe 2021 a fost votat în comisiile de buget-finanţe, după 3 zile de dezbateri
BRAT

Modifică setările cookies