Bogdan Stancu Anghel Iordanescu Nationala

Convocare SURPRIZA la nationala dupa accidentarea lui Bogdan Stancu! Pe cine a chemat Iordanescu

A fost una dintre surprizele sezonului in Liga I, iar acum primeste o sansa uriasa!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Noiembrie 2014, 19:31
Data actualizarii: Sambata 15 Noiembrie 2014, 19:32

Atacantul Mihai Roman de la Pandurii a fost chemat de urgenta de Anghel Iordanescu la nationala pentru amicalul cu Danemarca, de marti (20:30, LIVE la PRO TV).

Dupa accidentarea lui Bogdan Stancu, Romania a ramas doar cu Claudiu Keseru in atac. Roman va fi rezerva lui si va avea ocazia de a debuta pentru nationala mare! Inainte sa primeasca telefonul de la FRF, fotbalistul crescut de Universitatea Craiova mai jucase doar 5 meciuri la U21 (doua goluri).

Mihai Roman, 22 de ani, a inscris de 7 ori in 13 partide jucate in acest sezon. Inainte sa ajunga la Pandurii, a mai trecut pe la U Craiova, Pandurii, U Cluj, CS Turnu Severin si Sageata Navodari. Site-ul FRF anunta ca Roman e al 4-lea fotbalist convocat de Iordanescu la actiunea Irlanda de Nord - Danemarca fara nicio selectie la nationala mare. Ceilalti 3 sunt Mitrea, Bicfalvi si pustiul Puscas de la Inter.

Dupa golurile marcate in 2014, Roman i-a atras atentia Stelei si ar putea sa primeasca o oferta din partea campioanei fie in ianuarie, fie la finalul campionatului.

Modifică setările cookies