Galatasaray Stranieri

VIDEO Își revine Galatasaray? Trupa lui Moruțan și Cicâldău, la prima victorie a anului, după un meci cu patru lovituri de la 11 metri

Galatasaray are un sezon neașteptat de slab! 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 21:31
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 21:42

Galatasaray a câștigat primul meci după aproape două luni de pauză. Gruparea ”Cim-Bom” s-a impus în duelul cu Goztepe și a urcat pe locul 13 în campionat, la șase puncte distanță de primul loc retrogradabil.

Meciul a fost unul plin de întoarceri de scor. Nelson a deschis scorul în minutul trei pentru Galatasaray, dar scprul pauzei a fost 1-1, după ce Ndiaye a egalat din penalty, în minutul 45. 

Tot Ndiaye și tot din penalty a făcut ca Goztepe să conducă, din minutul 70, iar pentru Galatasaray părea să fie să fie un nou meci sortit eșecului. Un nou penalty avea să de atotul peste cap. Gomis egala de la 11 metri în minutul 87.

Același Gomis închidea tabela, dintr-o nouă lovitură de la 11 metri, în minutul 90+9. Galatasaray răsuflă ușurată după acest meci, depărtânduse de zona roșie.

Alexandru Cicâldău a fost rezervă în acest duel, intrând în minutul 61, în timp ce Olimpiu Moruțan a fost lăsat în afara lotului, din cauza unei accidentări.

Fosta echipă a lui Fatih Terim nu mai câștigase un meci de pe 25 decembrie 2021, când o învingeau pe Antalyaspor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!