Sergio Aguero Argentina Cupa Mondiala CM 2022

"Merg la Cupa Mondială!". Anunțul lui Sergio Aguero, la doar două luni după retragere

Sergio Aguero (33 de ani) și-a încheiat cariera de fotbalist, în decembrie, din cauza unor probleme cardiace.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 21:13
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 21:15
După doar cinci meciuri jucate la Barcelona, Aguero a acuzat probleme medicale într-o partidă cu Alaves (1-1), iar atacantul a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă. Medicii i-au recomandat să își încheie cariera, astfel că anunțul oficial a fost făcut la finalul anului trecut.

Sergio Aguero, în staff-ul Argentinei la CM 2022

Aguero nu va rămâne mult timp departe de fotbal. Legenda lui Manchester City a dezvăluit recent că plănuiește să facă parte din staff-ul Argentinei la Cupa Mondială din Qatar.
 
"Voi merge la Cupa Mondială, îmi doresc să fiu acolo. Voi avea o întâlnire în această săptămână, iar ideea e să fac parte din staff. Am vorbit deja cu Scaloni și Tapia", a spus Aguero, care nu a oferit detalii despre postul pe care ar urma să îl ocupe.
 
Întâlnirea dintre Sergio Aguero și Claudio Tapia, președintele Federației Argentiniene de Fotbal, a avut loc chiar astăzi, astfel că este de așteptat ca un anunț oficial să apară în perioada următoare. 

Cu trei meciuri rămase de disputat în preliminarii, Argentina este deja calificată la Cupa Mondială din Qatar. "Pumele" ocupă locul secund în calificările din America de Sud, cu 35 de puncte, la patru lungimi în spatele liderului Brazilia.

  • 101 meciuri și 41 de goluri a strâns Aguero la naționala Argentinei. Atacantul a cucerit Copa America în vara anului trecut

Aguero, detalii despre problemele medicale

Fotbalistul de 33 de ani a oferit recent detalii despre situația sa, explicând ce s-a întâmplat în meciul cu Alaves, când a s-a simțit rău.

"Cu zece zile înainte am suferit o ușoară aritmie la un antrenament, dar totul a fost ok după verificări. Apoi s-a întâmplat în meci. Nu a fost ceva la care să mă aștept.

Într-un moment am început să mă simt slăbit, a fost din ce în ce mai rău. Atunci l-am luat de mână pe fundașul de la Alaves și i-am spus: 'Ascultă, mi-e rău, oprește meciul!'", a povestit Aguero.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!