Ionut Nedelcearu, propus unei echipe de traditie din Italia, dupa ce negocierile cu Roma s-au blocat! Unde poate ajunge fundasul nationalei Romaniei

Autor: Sport.ro
Joi 25 Iulie 2019, 12:52

	Ionut Nedelcearu, propus unei echipe de traditie din Italia, dupa ce negocierile cu Roma s-au blocat! Unde poate ajunge fundasul nationalei Romaniei

Ionut Nedelcearu (23 de ani) este fundasul lui FC Ufa. Dupa EURO, pentru el a aparut varianta Roma, dar negocierile dintre rusi si italieni s-au blocat.

Ionut Nedelcearu era dat de italieni ca fiind foarte aproape de AS Roma, unde ar fi urmat sa il inlocuiasca pe grecul Manolas, dar mutarea in Serie A nu s-a facut inca. Pentru fundasul de 23 de ani, sperantele unei plecari in Italia inca exista.

Nedelcearu, fundas al primelor doua reprezentative ale Romaniei, a fost propus unei alte echipe italiene! Fostul dinamovist poate calca pe urmele lui Adi Mutu si Ianis Hagi, la Fiorentina. Un impresar italian l-a propus conducerii clubului toscan.

Nedelcearu, propus la Fiorentina

Ionut Nedelcearu a fost propus la Fiorentina de impresarul Dario Canovi, cel care a avut o discutie cu sefii clubului toscan. Acesta spune ca totul tine, insa, de disponibilitatea Fiorentinei de a plati pentru a cumpara fotbalisti.

"Pentru aparare sunt doi jucatori pe care ii recomand: Camara de la Young Boys si Nedelcearu, unul dintre marii protagonisti ai EURO U21, care ar fi excelent in Serie A si ar fi o lovitura pentru formatia viola", a spus Canovi, potrivit presei italiene.

Ionut Nedelcearu a jucat 36 de meciuri pentru FC Ufa, in Rusia, si a marcat un gol. El a fost integralist in echipa Romaniei la EURO U21 si a facut pereche cu Pascanu la meciurile cu Anglia, Croatia si Germania, si Adi Rus la meciul cu Franta.

Rată de infectare Covid în țară, 14 mai 2021. Toate județele sunt în scenariul verde
BRAT
Modifică setările cookies