"Intr-o perioada atat de dificila, nu poti spune nu!" Situatia incredibila in care se poate trezi Contra dupa egalul cu Barcelona

Egalul cu Barcelona ar putea fi ultima amintire spectaculoasa a lui Contra in Spania. Antrenorul roman este dorit la "capatul lumii".

Cosmin Contra este dorit in China, la Guangzhou R&F, iar problemele financiare de la Getafe ar putea fi motivul unei despartiri neasteptate. 3 milioane de euro este suma minima pentru care Getafe ar fi dispusa sa-l lase pe Contra sa plece, scriu spaniolii de la As.

Cosmin Contra a comentat pe scurt subiectul pentru Sport ProTV: "Nu stiu, vom vedea la timpul respectiv daca va fi adevarata oferta asta", a spus antrenorul roman.

Acesta a vorbit si pentru presa din Spania despre oferta din China: "Daca clubul va ajunge la o intelegere, si va fi bine pentru ambele parti, cat si pentru mine, intr-o perioada atat de dificila, nu poti spune nu. In lumea fotbalului, totul se poate schimba peste noapte. Eu ma simt bine aici, aici este casa mea si incerc sa-mi fac treaba cat mai bine.", a declarat Contra, potrivit Marca.

Cosmin Contra este in acest moment singurul antrenor roman care activeaza intr-un campionat de top al Europei. Din pacate pentru antrenorul roman, performanta sportiva ar putea conta mai putin in acest moment. Nevoia lui Getafe de bani va fi factorul decisiv in negocierile cu chinezii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies