RAMANE, si-a prelungit contractul! E cotat la 2,3 milioane de euro, iar cota i-a crescut IMENS in doar sase luni!

RAMANE, si-a prelungit contractul! E cotat la 2,3 milioane de euro, iar cota i-a crescut IMENS in doar sase luni!

Silviu Lung Jr. si-a prelungit contractul cu Astra.

In meciurile din Europa League a fost de multe ori providential, iar daca nu intervenea miraculos, in multe randuri, Astra ar fi incasat mult mai multe goluri.

Silviu Lung este unul dintre cei mai valorosi jucatori ai giurgiuvenilor, motiv pentru care i-a fost prelungita intelegerea.

"Au fost multe lucruri bune acest sezon, au fost si mai putin bune. Daca facem un bilant, iesim pe plus. Avem timp sa facem si mutarile necesare pentru ca Astra sa-si continue obiectivele. Am deja vreo doua tinte de la Viitorul, dar vom vorbi dupa meci. Are jucatori foarte talentati.

In aceasta pauza vom face un raport si al salariilor, calitate-pret. Sunt si cazuri in care s-au marit contractele, cum e cazul lui Silviu Lung Jr., care va continua la Astra. Dar sunt si jucatori care nu s-au ridicat la valoarea contractelor.

Va fi un club corect, onest, iar performanta nu va avea de suferit Un obiectiv real in campionat este acela de a ne clasa pe podium. Steaua e favorita clara la titlu si doar ei il pot pierde. Dar e foarte bine daca vom termina pe podium. Si, mai important, din vara vom avea un club sanatos", a spus Narcis Raducan pentru Dolce.

Silviu Lung are 25 de ani si este cotat la 2,3 milioane de euro. El este si in vederile echipei nationale. Cum a evoluat cota sa de piata.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies