Visul stelistilor de a-l vedea pe Bokila in Ghencea, spulberat de un alt roman! Cu ce echipa a semnat fostul atacant al Petrolului

Visul stelistilor de a-l vedea pe Bokila in Ghencea, spulberat de un alt roman! Cu ce echipa a semnat fostul atacant al Petrolului

Unul dintre cei mai buni atacanti straini care au evoluat in ultimii ani in fotbalul romanesc, Jeremy Bokila, va lucra din nou cu Cosmin Contra.

Atacant care a facut senzatie in Liga I, in tricoul Petrolului, Bokila nu s-a adaptat la fel de bine vietii din Rusia si va schimba aerul in aceasta vara.

Curtat intr-o perioada de stelisti, care il vedeau drept varianta ideala pentru compartimentul ofensiv, dar si unul dintre jucatorii preferati ai patronului Gigi Becali, Jeremy Bokila i-a facut pe suporterii din Ghencea sa viseze frumos.

Visul de a-l vedea pe congolez in tricoul ros-albastru nu se va materializa insa, dupa ce Terek Groznyi l-a vandut in China.

Chiar un fost rival al Stelei, Cosmin Contra, este cel care il va antrena pe Bokila. Mutarea africanului la Guangzhou R&F a fost confirmata oficial, acesta semnand un contract pe doua sezoane.

Bokila a jucat 38 de meciuri in ultimele doua sezoane la Terek Groznyi, marcand doar 4 goluri.

La Petrolul, congolezul a inscris de 16 ori in 31 de aparitii.

1.500.000 euro este cota de piata a lui Bokila, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de

VIDEO PROTVPLUS.RO

LIVE: Prinţul Philip al Marii Britanii este înmormântat. Doar 30 de persoane participă la slujbă
BRAT
Modifică setările cookies