OFERTA FABULOASA pentru Contra dupa ce a facut Barcelona INVIZIBILA! O echipa il cumpara cu 3 milioane de euro! Unde poate pleca

OFERTA FABULOASA pentru Contra dupa ce a facut Barcelona INVIZIBILA! O echipa il cumpara cu 3 milioane de euro! Unde poate pleca

Fara bani la Getafe, Contra poate ajunge la un club cu buget de zeci de milioane de euro!

AS scrie ca echipa din suburbiile Madridului a primit o oferta de ultima ora din China, de la Guangzhou R&F! Getafe a transmis clar: il lasa pe Contra sa plece doar in schimbul a 3 milioane de euro!

Asiaticii nu-l doresc doar pe Contra. Si mijlocasul defensiv Lacen e pe lista lor. Ca sa accepte afacerea, sefii lui Getafe cer 5 milioane de euro! Fotbalistului algerian i se incheie contractul in vara, dar chinezii sunt gata sa plateasca.

Lui Getafe nu-i convine ideea de a-l pierde pe Contra in mijlocul campionatului. Romanul a mai fost chemat si de FRF la nationala, insa n-a primit acceptul clubului aflat pe 13 in Primera, cu 16 puncte dupa 15 etape.

Contra: "Nu vreau la arabi"

Visul lui Contra e de a prinde un contract important in Spania dupa ce o va salva din nou pe Getafe de la retrogradare. Chiar daca nu are buget de transferuri, a facut o treaba excelenta la Madrid. In weekend, Contra a blocat-o pe Barcelona, 0-0 pe 'Coliseum'.

"Nu vreau sa merg in Asia, mi-as dori sa fac performanta in Europa. Ar fi extraordinar daca as ajunge la o echipa importanta, visul meu e sa o pregatesc pe Atletico", a declarat recent Contra.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies