Oli devine Co$min Dolaroiu! Antrenorul si-a dat acordul pentru contractul carierei, mutarea se poate realiza in scurt timp!

Oli devine Co$min Dolaroiu! Antrenorul si-a dat acordul pentru contractul carierei, mutarea se poate realiza in scurt timp!

Cosmin Olaroiu, fostul antrenor "UEFAntastic" al Stelei, plecat de ani buni in Golf, se afla in fata unei mutari extrem de importante.

Aflat de mai bine de sapte ani in Golf, acolo unde a antrenat unele dintre cele mai importante si mai bogate cluburi, Cosmin Olaroiu are acum sansa de a deveni selectionerul Arabiei Saudite.

Multiplu campion al Arabiei si al Emiratelor Arabe, dar si castigator a altor trofee cu Al Hilall, Al Sadd, Al Ain sau Al Ahli, Olaroiu a acceptat in cele din urma provocarea seicilor de a prelua nationala Arabiei Saudite.

Curtat de mai multa vreme de seicii arabi, Olaroiu a ezitat pana acum, acesta preferand sa se concentreze asupra echipei de club. Cu toate acestea, surse din presa araba anunta ca Olaroiu si-a dat acceptul pentru a antrena in paralel si Al Ahli, si Arabia Saudita.

La nationala Arabiei Saudite, Olaroiu ar urma sa aiba un contract de pana la 5 milioane de euro pe an, la care ar urma sa se adauge si banii castigati de la Al Ahli.

Mutarea depinde, insa, si de decizia seicului Ahmed Al-Khalifa, presedintele lui Al Ahli. Acesta va anunta daca accepta propunerea de a-l "imprumuta" pe Olaroiu si la nationala.

"Duminica dimineata am primit o cerere oficiala din partea Federatiei de Fotbal din Arabia Saudita pentru a-l imprumuta pe antrenorul Cosmin Olaroiu timp de o luna. Oferta este studiata de conducerea clubului, iar o decizie o vom lua in 24 de ore", a anuntat Ahmed Al-Khalifa.

Pentru moment, acesta a lasat de inteles ca Federatia Araba il doreste pe Olaroiu urgent pentru ca acesta sa conduca nationala la Cupa Asiei, in perioada ianuarie - februarie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies