Încă doi antrenori români au semnat în Arabia Saudită! Au primul meci miercuri

Eusebiu Tudor Al Shoalah Arabia Saudita Cosmin Contra Ștefan Odoroabă Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Martie 2022, 14:36
Data actualizarii: Marti 15 Martie 2022, 14:36

Cel mai cunoscut tehnician din țara noastră care activează în fotbalul saudit este Cosmin Contra, liderul campionatului cu Al Ittihad.

Tehnicianul Eusebiu Tudor (47 de ani) a semnat un contract cu Al Shoalah, echipă din liga secundă a Arabiei Saudite.

Fost jucător important la Petrolul Ploiești, el va fi ajutat de secundul Ștefan Odoroabă, care a evoluat la rândul său la echipa prahoveană și ultima dată a pregătit-o pe CS Tunari, în Liga 3.

Eusebiu Tudor a revenit după opt ani la Al Shoalah

Tudor revine la echipa pe care a mai pregătit-o în 2014, Arabia Saudită fiind un reper important în CV-ul său de antrenor, după ce a activat la cluburi precum Al Ettifaq, Khaleej și Shoalah, acum pentru a doua oară, precizează Federația Română de Fotbal pe site-ul oficial.

Eusebiu Tudor, posesor al licenței PRO, a decis să părăsească din nou fotbalul românesc, după experiența de la Mediaș, unde, alături de Mihai Teja, a contribuit la salvarea clubului Gaz Metan de la retrogradare în sezonul trecut.

Echipa românilor se luptă pentru salvarea de la retrogradare

Sursa citată mai precizează că românul a preluat echipa sâmbăta trecută și va debuta oficial pe banca celor de la Shoalah foarte repede, miercuri, 16 martie, când echipa sa va da piept cu Al Orubah.

Miza finalului de sezon este una extraordinară: toate echipele de la locul 8 în jos pot ajunge în doar două runde în zona retrogradării. 

Al Shoalah are 33 de puncte înaintea rundei cu numărul 28, cu doar 3 puncte peste primul loc care va retrograda.

Cel mai cunoscut tehnician din țara noastră care activează în fotbalul saudit este Cosmin Contra, lider cu Al Ittihad în prima ligă.

Foto: frf.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!