Iftime și Becali sunt din nou prieteni! Anunțul făcut de patronul Botoșaniului în legătură cu banii pe Moruțan

Gigi Becali i-a plătit lui Valeriu Iftime procentul pe care i-l datora acestuia după transferul lui Moruțan la Galatasaray.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 23:13
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 23:20

Cutremurul de aproape 7 grade din Cipru s-a resimțit și în Turcia și i-a speriat pe rapidiști și pe olteni. Patronul de la Botoșani a simțit cum se mișcă hotelul.

Până-n Israel și Turcia s-a resimțit cutremurul de 6,6 grade din Cipru. A avut loc noaptea și i-a speriat pe românii aflați în cantonament în Antalya.

Când am văzut cum se mișcă hotelul, primul meu gând a fost să mă duc între uși. Umblam în pat așa, se bălăngănea nu  glumă. Ca atunci când eși beat, beat bine și nu știi unde e casa”, a povestit Valeriu Iftime pentru PRO TV si sport.ro.

Becali i-a plătit lui Iftime banii pe Moruțan

Iftime a uitat repede de cutremur când și-a verificat contul. FCSB i-a plătit banii din transferul lui Moruțan la Galatasaray.

„Suma de bani e rezolvată, am avut un dialog cu domnul Becali mai mult nespus și niciodată n-am avut probleme financiare cu dânsul”, a dezvăluit patronul Botoșaniului.

Moruțan a rămas fără Fatih Terim. Antrenorul care l-a adus la Galatasaray a fost dat afară.

„El a fost concentrat două luni, după care credea că vin de la Dumnezeu toate. Copilul e rupt de realitate, faptul că nu joacă bine pe acolo, eu nu-l văd fotbalist. Vii la Galata, ești cel mai bun, punct”, a mai spus Iftime.

Modifică setările cookies