FOTO Ianis Hagi, pregătit să revină după accidentare. Românul s-a antrenat alături de echipă înaintea confruntării din campionat

Ianis Hagi Glasgow Rangers Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 20:27
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 20:35

După un an de pauză, în care a lipsit din cauza accidentării, Ianis Hagi este aproape de revenirea pe teren.

Accidentat pe 21 ianuarie 2022, când a suferit o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul drept, Ianis Hagi (24 ani) a lipsit un an de pe teren. Cu toate acestea, la finalul anului, Glasgow Rangers i-a oferit prelungirea contracului până în 2026.

Cu o zi înaintea confruntări din campionat cu St. Johnstone, clubul a publicat mai multe imagini de la antrenament, imagini în care se poate observa că Ianis Hagi se pregătește cot la cot alături de colegi. 

"Dacă totul decurge conform planului, îl veți vedea pe Ianis Hagi în meciul de pe teren propriu cu St. Johnstone", a fost anunțul făcut de Michael Beale în cadrul unei conferințe de presă.

Gică Popescu: "Nu știu să se vorbească de Ianis la Galatasaray"

Fost campion și câștigător de Cupa UEFA cu Galatasaray, Gică Popescu a reacționat la aflarea veștii că fosta sa echipă ar fi interesată de fiul ”Regelui”.

"Nu știu să se vorbească de Ianis la Galatasaray, dar ar fi un lucru senzațional să meargă Ianis la echipa unde tatăl lui a făcut istorie. Eu cred că pe Ianis îl interesează acum să revină pe teren.

A jucat 40 de minute într-un meci școală, a dat gol și pasă de gol, era foarte bucuros. Trebuie să reintre la Rangers, să-l prindă vara jucând, iar după aceea, vom vedea", a spus Gică Popescu, la Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!