NEWS ALERT Clubul care e gata să-i facă o ofertă lui Rangers pentru transferul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi Galatasaray rangers Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 18:39
Data actualizarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 18:41

Ianis Hagi (24 de ani) nu a mai jucat de mai bine de un an, de pe 21 ianuarie 2022, când s-a accidentat la genunchi

Internaționalul român este foarte aproape de revenire și, chiar dacă Rangers a anunțat recent că i-a prelungit contractul până în 2026, Hagi Jr. poate prinde un transfer important în perioada următoare, anunță presa din Turcia.

Ianis Hagi poate prinde un transfer impresionant!

Numele lui Ianis a fost asociat de mai multe ori cu Galatasaray, echipa la care tatăl său a scris istorie și alături de care a câștigat Cupa UEFA în 2000. Potrivit Aspor.com.tr, liderul din Turcia monitorizează atent situația și starea de sănătate a lui Ianis Hagi și se pregătește să facă o ofertă de transfer. 

Rămâne de văzut dacă Rangers va fi dispusă să renunțe la internaționalul român, evaluat la șapte milioane de euro de site-urile de specialitate.

Ianis Hagi a fost cumpărat definitiv de Rangers în vara lui 2020. Atunci, clubul din Scoția i-a achitat lui Genk 3,5 milioane de euro pentru mijlocașul ofensiv. În 85 de meciuri, disputate în toate competițiile, românul a înscris de 15 ori și a oferit 21 de pase decisive, trecându-și în palmares campionatul și Cupa Scoției. 

Ianis Hagi își dorea să devină arbitru 

Actualul fotbalist de la Glasgow Rangers a povestit episodul și a spus, mai în glumă mai în serios, căputea deveni arbitru. Ianis a făcut o incursiune în vremurile copilăriei, când îl avea partener la fotbal pe fiul lui Gică Popescu.

„Primisem de la domnul Crăciunescu niște cartonașe, fluierul, toate... Le foloseam când mă jucam cu Nico prin casă (n.r.: Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu). Era o cutie specială, nu știu, se deschidea!

Deci eu când le-am primit, am zis că ma fac arbitru. M-am dus la Nico și i-am zis că gata, hai să dăm drumul la fotbal că am cartonașe”, a povestit Ianis Hagi, în timpul unei vizite la Muzeul Fotbalului.

VIDEO - Ianis Hagi, la Muzeul Fotbalului

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!