Ianis Hagi accidentare ianis hagi Glasgow Rangers Stranieri

FOTO ȘI VIDEO Ianis Hagi, aproape de revenirea pe gazon după o pauză de 9 luni! Românul trage tare la antrenamentele lui Rangers

Revenirea lui Ianis Hagi pe gazon este tot mai aproape. Mijlcașul ofensiv al lui Rangers a început antrenamentele cu mingea.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 16:35
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 16:37

Ianis Hagi (24 ani) a reînceput antrenamentele cu mingea după o pauză de 9 luni în care s-a „luptat” cu o accidentare cumplită. Internaționalul român a postat mai multe fotografii pe contul oficial de Instagram, în care-și anunță revenirea pe teren, la scurt timp după ce Giovanni van Bronckhorst a mărturisit că îi simte lipsa. 

„Normal că ne afectează absenţa lor. Şi mă duc mult în urmă, ca să încep cu Ianis. Ianis Hagi este unul din cei mai creativi jucători pe care îi avem. El a suferit o accidentare pe termen lung, iar acum este în perioada de finală de pregătire. Mă bucur pentru el (...) pentru că ne-a lipsit. Cred că am fost afectaţi de absenţa jucătorilor care au avut probleme medicale. Am fost nevoiţi să ajustăm pe ici, pe colo. Dar în curând ne vom putea baza din nou pe ei”, a spus Giovanni van Bronckhorst în cadrul unei conferințe de presă.

Ianis Hagi, încrezător că va reveni la forma de dinainte de accidentare 

Aflat la tragerea la sorți pentru tragerea la sorți a grupelor de la Campionatul European U21, organizat în București, Ianis Hagi a ținut să precizeze cum decurge procesul de recuperare. 

„Sunt bine, am văzut că s-a vorbit foarte mult în aceste aproape 9 luni. Mulți și-au dat cu părerea unde nu se știa. Accidentarea mea a fost foarte clară de la primul episod din documentar pe care l-am postat.

Este vorba despre o accidentare cu perioadă de refacere de 9-12 luni. Nu s-a pus problema să revin mai devreme. S-a vorbit mult, dar nu și-avea rostul. Sunt bine, n-au trecut 9 luni de la operație. Sunt pe drumul cel bun. Este o operație pe termen lung, sunt și momente când stagnezi, e parte din recuperare. Trebuie să o accepți.

E o accidentare mai mult mentală decât fizică, dar sunt foarte bine mental, fericit. Mă simt puternic. Nu mai e mult până îmi voi reveni. Totul este bine, nu mai ascultați în stânga și în dreapta”, a adăugat Ianis Hagi.

Modifică setările cookies