Ianis Hagi accidentare ianis hagi Glasgow Rangers revenire ianis hagi Stranieri

EXCLUSIV Detalii noi despre starea de sănătate a lui Ianis Hagi. Când va reveni mijlocașul român la antrenamentele lui Glasgow Rangers

Anul 2022 nu a început bine pentru Ianis Hagi, după ce jucătorul român a suferit o accidentare teribilă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 16:45
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 17:11

În ianuarie, internaționalul român s-a accidentat și a trebuit să fie operat de urgență la genunchi. Atunci, cei din staff-ul lui Rangers au anunțat că românul va rata tot sezonul din cauza problemelor medicale și că Giovanni van Bronckhorst (47 ani) se va putea baza pe el abia din vară. 

Potrivit informațiilor PRO TV/sport.ro, Ianis Hagi urmează să revină la antrenamentele scoțienilor de săptămâna viitoare, urmând să înceapă pregătirea după un program personalizat în funcție de cât îi permite starea de sănătate.

Ianis Hagi, declarații sfâșietoare despre suferințele de după accidentare

"Când ai o asemenea accidentare, niciodată nu este uşor. Câteodată stai singur, iar noaptea nu poţi să dormi. Sunt iubit, familia mi-a fost alături. M-au susţinut necondiţionat şi au înţeles de ce am nevoie pentru a mă recupera 100%. Sunt foarte mulţumit de cum a decurs recuperarea.

Viaţa e complicată. Tot ce s-a întâmplat în viaţa mea, de când m-am apucat de fotbal, a fost înconjurat de fotbal. E ca şi cum îi iei unui copil jucăria să nu pot să fac ce iubesc. Sunt momente unde te simţi singur. 

Cele mai grele trei zile au fost între accidentare şi ziua în care doctorul mi-a zis exact ce am. Nu ştiam cât va dura recuperarea. A fost foarte grea perioada aia. Nu am avut niciodată sentimentul că voi renunţa. Nu mi-am pus o dată anume în cap când voi reveni. Drumul este foarte lung. Am decis, împreună cu cei de la club, să-mi împart recuperarea în mai multe stagii. Am încercat să o fac cât mai uşoară mental!", a declarat Ianis Hagi, potrivit as.ro. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!