Ianis Hagi a cucerit Scotia! "Talentul sau il va ajuta sa ajunga in Premier League peste 2-3 ani"

Ianis Hagi rangers Scotia Stranieri Ianis Hagi a cucerit Scotia! "Talentul sau il va ajuta sa ajunga in Premier League peste 2-3 ani"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Iulie 2020, 09:07
Data actualizarii: Marti 14 Iulie 2020, 09:21

Hagi a devenit unul dintre cei mai apreciati jucatori de la Rangers, iar jurnalistii scotieni considera ca el ar putea pleca peste 2 ani intr-un campionat de top al Europei.

Presa din insula l-a citat chiar si pe selectionerul Romaniei, Mirel Radoi, care a declarat despre Ianis ca nu va mai dura mult pana cand va face pasul catre Premier League.

"La calitatile pe care le are, Ianis s-ar fi descurcat mai bine la o echipă din Spania. Stilul de joc din La Liga i s-ar fi potrivit mai bine decât cel de la Rangers. 

Dar talentul sau il va ajuta sa ajunga in Premier League peste 2-3 ani. Nu m-ar surprinde deloc sa joace pentru un club mare. 

Deja este un fotbalist care confirma si sunt sigur ca va fi un mare succes la Rangers", declara Radoi.

Ianis va fi adversarul lui Tatarusanu intr-un turneu amical.

Olympique Lyon va organiza un turneu amical in perioada 16-18 iulie, turneu la care vor participa inca 3 echipe din Europa.

Veolia Trophy va avea loc pe arena lui Lyon, iar la turneu vor mai juca OGC Nice, Rangers si Celtic, potrivit site-ului oficial al francezilor.

Mijlocasul lui Rangers va avea ocazia sa marcheze in poarta lui Tatarusanu. Meciul va avea loc joi, pe 16 iulie,  de la ora 21:45.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!