I-a scris in ROMANA ca sa inteleaga: "Pleaca acasa, Sumudica!" Atac fara precedent in Turcia: "Dati-l afara pe Sumudica pana nu ne duce inapoi in B"

Marius Sumudica Stranieri I-a scris in ROMANA ca sa inteleaga: "Pleaca acasa, Sumudica!" Atac fara precedent in Turcia: "Dati-l afara pe Sumudica pana nu ne duce inapoi in B"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Octombrie 2019, 20:33
Data actualizarii: Marti 22 Octombrie 2019, 20:39

Sumudica e facut praf intr-un editorial publicat azi de olaymedia.com!

Kenan Yucel, un analist local apreciat, cere plecarea urgenta a lui Sumudica de la Gaziantep Gazisehir. Jurnalistul ii transmite un mesaj in limba romana lui Sumudica inca din titlu: "Intoarce-te acasa!"

Yucel e convins ca Sumudica va retrograda echipa, in ciuda startului peste asteptari din campionat. Yucel ofera mai multe argumente in favoarea teoriei sale.

  • I-a scris in ROMANA ca sa inteleaga: Pleaca acasa, Sumudica! Atac fara precedent in Turcia: Dati-l afara pe Sumudica pana nu ne duce inapoi in B

"Sa-i spunem lui Sumudica: 'Intoarce-te acasa!', altfel o sa ne trimita el pe noi in liga a doua", isi incheie Yucel editorialul.

Dupa 8 etape, Gazisehir e pe 9 in Turcia, cu 11 puncte, la numai 3 distanta de Istanbul Basaksehir, ultima aflata acum pe pozitie de Europa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!