Sumudica nu a stat pe ganduri! Raspuns imediat dupa oferta COLOSALA de la arabi: "Am 47 de ani si multe lucruri de facut!"

Marius Sumudica Al Ittihad Gazisehir Gaziantep Turcia Fotbal extern Sumudica nu a stat pe ganduri! Raspuns imediat dupa oferta COLOSALA de la arabi: "Am 47 de ani si multe lucruri de facut!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Octombrie 2019, 17:21
Data actualizarii: Vineri 11 Octombrie 2019, 17:24

Marius Sumudica a primit din nou oferte din Arabia Saudita.

Presa araba a scris ca antrenorul roman este pe lista celor de la Al Ittihad, fosta echipa a lui Victor Piturca. Sumudica a vorbit in presa turca despre posibilitatea de a reveni in zona araba si a precizat ca momentan nu se gandeste la o asemenea varianta.

Arabii ii ofereau nu mai putin de 3 milioane de dolari pe an, insa Sumudica vrea sa isi continue mandatul de la Gazisehir Gaziantep, acolo unde este pe locul 8 in prima liga turca.

"Am primit multe oferte din Arabia Saudita. Am numai 47 de ani si multe lucruri de facut aici, asa ca nu ma gandesc acum sa plec din Turcia", a declarat Marius Sumudica pentru sporx.com.

Inainte de a veni la Gazisehir Gaziantep, Sumudica a antrenat chiar in Arabia Saudita, pe Al Shabab, echipa cu care a terminat pe locul 5.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!