Hagi, SOMAT sa-i bage pe Stancu si Zapata titulari! Ce scrie presa din Turcia de transferurile Regelui!

Autor: Sport.ro
Duminica 30 Ianuarie 2011, 14:14

	Hagi, SOMAT sa-i bage pe Stancu si Zapata titulari! Ce scrie presa din Turcia de transferurile Regelui!

Presa din Turcia nu intelege de ce Stancu a fost doar rezerva cu Bursaspor iar Zapata a urmarit meciul din tribuna. "Cei doi puteau schimba soarta partiei" sunt de parere turcii.

"Antrenorul echipei Bursaspor, Ertugrul Saglam, l-a introdus in primul 11 pe Kenny Miller, in timp ce Hagi a insistat sa il trimita in teren pe Kazim ca atacant. Compatriotul sau Stancu a ramas pe banca. In repriza a doua (cand era prea tarziu), s-a trezit si l-a introdus in joc!", noteaza cotidianul Fotospor.

Jurnalul mentioneaza ca pentru Hagi a fost "sinucidere" faptul ca nu i-a folosit pe portarul Robinson Zapata si atacantul Bogdan Stancu, al doilea ca titular. "A fost intrigant faptul ca in timp ce Galatasaray a pierdut meciul in urma greselilor mari ale portarului Ufuk, experimentatul Zapata a fost lasat in tribuna", adauga Fotospor.

Cotidianul Sabah scrie ca Hagi a inregistrat in al doilea sau mandat la Galatasaray cinci infrangeri in campionatul intern, echipa reusind sa inscrie in 11 partide doar opt goluri si primind 11. "Stancu, pentru care ai platit 5 milioane, a intrat pe teren in repriza a doua. Nu ai inceput cu el la Bursa. in plus, in conditiile in care el a venit pregatit", adauga sursa citata, care precizeaza ca portarul Ufuk i-a facut pe fani "sa isi smulga parul din cap", iar Zapata a urmarit meciul din tribuna.

Jurnalul Star aminteste ca Bogdan Stancu a avut o evolutie buna in partida precedenta din campionatul Turciei, cu Sivasspor. "L-am vazut pe Stancu in meciul cu Sivas, a avut o evolutie buna… Atunci de ce nu a inceput Hagi cu atacantul roman? Iar daca nu este pregatit, de ce a jucat in repriza a doua?", noteaza Star.

Fotomac considera ca Stancu "ar fi trebuit sa fie titular cu siguranta".

Sursa: Mediafax
 

Miturile despre vaccinurile anti-COVID, demontate de experți. Cum s-a reușit dezvoltarea serului într-un timp atât de scurt
BRAT

Modifică setările cookies