Stranieri

”Hagi a condus renașterea lui Rangers”. Echipa românului a primit gol în minutul 4, dar s-a impus cu 2-1 și a trecut pe primul loc

Ianis a obținut penalty-ul din care s-a făcut 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 16:01
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 16:17

Ianis Hagi a făcut un meci bun în această după-amiază pentru Rangers, care a câștigat în deplasare cu St. Mirren, scor 2-1, în etapa a zecea din Scottish Premier League.

”Rangers a fost surprinsă de startul agresiv al lui St. Mirren, care a fost ajutată și de vânt. Apoi, Hagi a început să aibă influență în joc și a condus renașterea lui Rangers”, a scris BBC.

A fost schimbat în minutul 78

Românul a fost titular, a avut câteva ocazii și spre finalul primei reprize a obținut penalty-ul din care Kemar Roofe a făcut 1-1, după ce gazdele au deschis scorul prin Connor Ronan încă din minutul 4. 

Alfredo Morelos a marcat pentru 2-1, reușita fiind golul cu numărul 100 în cele 199 de apariții pentru campioana Scoției ale atacantului columbian. 

După o repriză secundă mai puțin reușită, Hagi a fost schimbat în minutul 78. A rămas 2-1 și Rangers a depășit liderul surprinzător Hearts, trecând pe primul loc.

CITESTE SI
Modifică setările cookies