George Pușcaș a salvat-o pe Bari, iar jurnaliștii italieni au apreciat evoluția atacantului. Nota primită de român

George Puscas bari Serie B Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 17:57
Data actualizarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 18:06

Împrumutat la Bari la începutul anului, George Pușcaș nu a avut impactul dorit la echipa din Serie B. 

Atacantul de 28 de ani a evoluat în 13 partide pentru Bari, marcând de patru ori, cea mai recentă reușită fiind în meciul de pe teren propriu, cu Pisa, din etapa a 34-a. 

Oaspeții, pentru care Marius Marin a fost titular, au deschis scorul prin Calabresi, în minutul 3, iar George Pușcaș a egalat, stabilind scorul final, în minutul 60, din penalty.

În urma acestui rezultat, Pisa se află pe locul nouă (44 puncte), în timp ce Bari este pe poziția a 16-a, retrogradabilă, cu 36 de puncte.

Ce notă a primit George Pușcaș

Jurnaliștii italieni nu s-au ferit să laude evoluția atacantului român, pentru care a primit nota 6.5, cea mai mare din echipa sa. 

"În prima jumătate de oră, fotbalistul nu a fost la fel de combativ ca în săptămânile precedente, iar publicului nu i-a plăcut deloc. Până în punctul în care Di Cesare a ridicat vocea de mai multe ori.

Apoi are flerul unui mare jucător și, după scurt timp, scoate mingea din poartă în urma unui penalty transformat. Acea minge poziționată cu personalitate a cântărit o tonă, cu atât mai mult cu cât a durat aproape patru minute între fluier și lovitură, efectiv", au scris cei de la Tutttomercatoweb

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!