”Cazul George Pușcaș”, analizat de italieni: ”Bari are nevoie disperată de golurile lui!”

George Puscas bari Stranieri George Pușcaș, în meciul cu Como / Foto: Imago
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Aprilie 2024, 11:04
Data actualizarii: Joi 18 Aprilie 2024, 11:04

Bari, echipa la care evoluează George Pușcaș a ajuns pe locul 16 în clasamentul din Serie B, poziție ce duce la baraj.

Atacantul român ajuns în iarnă la echipa din Serie B nu a impresionat și a reușit să marcheze doar trei goluri, motiv pentru care a fost criticat în mai multe rânduri în presa italiană.

”Cazul Pușcaș”, analizat în Italia

Cei de la Tutto Bari au vorbit despre ”cazul Pușcaș”. Italienii susțin că Bari s-a lovit de mai multe ori de problema atacanților ajunși în iarnă, care nu reușesc să se impună și să ajute echipa cu goluri.

Pușcaș și nu numai el: cazurile bizare ale atacanților care au venit în perioada de transferuri de iarnă”, au titrat cei de la Tutto Barri.

  • Două milioane de euro este cota de piață a lui George Pușcaș, potrivit Transfermarkt.

George Pușcaș a fost subiectul unor discuții în contradictorii în Bari luni la rând. Fotbalistul adus în ianuarie în speranța că va rezolva problemele din ofensiva lui Bari, a devenit în aceste luni un adevărat ’caz’ și nu este singurul.

Deși a ajuns într-o formă slabă, Pușcaș a fost mereu propus să fie titular în primele meciuri, însă pe parcurs a jucat din ce în ce mai puțin, până în punctul în care a ajuns din nou pe banca de rezerve. După ce a fost înlocuit la pauză în meciul cu Modena, atacantul român nu a jucat deloc împotriva lui Cremonese, iar Iachini a explicat că a luat această decizie pentru ’a nu pune presiune pe el’.

Chiar dacă a avut prestații mediocre, cu trei goluri marcate, Pușcaș reprezintă al doilea cel mai bun atacant al lui Bari dacă ne uităm la raportul dintre golurile înscrise și minutele jucate. Un caz controversat, pe care Bari l-a mai întâlnit în trecut la atacanții transferați în iarnă”, au scris italienii.

”Bari are nevoie disperată de golurile lui Pușcaș”

Italienii au dat două exemple în acest sens, pe Gergely Rudolf și pe Erik Huseklepp, ambii transferați la Bari în iarna anului 2011. Atât atacantul maghiar, cât și cel norvegian au încheiat sezonul respectiv cu doar două goluri marcate, iar jurnaliștii italieni se tem ca George Pușcaș să nu aibă aceeași soartă, mai ales că în 2011, Bari a retrogradat în Serie B.

Acest scenariu ar trebui evitat în acest an. Bari trebuie să obțină puncte și are nevoie disperată de golurile lui Pușcaș, care va avea de acum înainte un nou profesor, pe Federico Giampaolo”, au adăugat cei de la Tutto Bari.

Clasamentul din Serie B

Clasamente oferite de Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!