florin tanase FCSB Gigi Becali stranieri Stranieri

Florin Tănase face marele anunț de la palatul lui Gigi Becali: „Semnez săptămâna asta!”

Florin Tănase (28 de ani) a plecat de la FCSB în 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2023, 15:23
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2023, 15:28

Cotat la 3.5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, Florin Tănase a rămas liber de contract după aproape un an petrecut la Al-Jazira. S-a vorbit despre o revenire la FCSB, însă fostul căpitan al roș-albaștrilor își dorește să prindă un transfer tot în străinătate.

Florin Tănase face marele anunț de la palatul lui Gigi Becali: „Semnez săptămâna asta!”

Florin Tănase a evidențiat faptul că se află în discuții cu mai multe echipe în această perioadă și că până la finalul săptămânii va semna deja cu un club. Fotbalistul nu a oferit însă mai multe și a evitat să răspundă la o întrebare care viza mutarea sa la Adana Demirspor.

„Sunt în discuții cu alte cluburi din străinătate și probabil săptămâna asta voi semna. În acest moment prima mea opțiune e să merg în străinătate. Repet, săptămâna asta voi semna. Sunt în discuții cu mai multe echipe, nu pot să vă spun”, a spus Florin Tănase la reședința lui Gigi Becali din Aleea Alexandru.

În jurul orei 12, Florin Tănase și-a făcut apariția la palatul lui Gigi Becali, iar patronul FCSB a remarcat că fostul său jucător doar s-a aflat în vizită, primind alte oferte mai importane.

„Are oferte prea mari, că altfel... așa avea de gând, să vină. Încă doi ani, după jucător și antrenor secund. Vezi? Când e omul bun și are calitate...”, le-a transmis Gigi Becali reprezentanților mass-media.

Cifrele lui Florin Tănase

Produs de Academia lui Gheorghe Hagi, Florin Tănase a mai evoluat de-a lungul carierei sale la echipe precum FC Viitorul Constanța, FC Volunari, FCSB și Al-Jazira

  • FCSB: 228 meciuri jucate, 83 goluri înscrise, 41 assist-uri
  • FC Viitorul Constanța: 86 meciuri jucate, 24 goluri înscrise, 14 assist-uri
  • Al-Jazira: 24 meciuri jucate, 6 goluri înscrise, 3 assist-uri
  • FC Voluntari: 2 meciuri jucate, 0 goluri înscrise, 0 assist-uri
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!